Oduvijek sam imala strast prema slastičarstvu, ali prilika da svoje hobije pretvorim u posao došla je neočekivano, u vrijeme izolacije tijekom pandemije.
Kada je mojoj sestri bio rođendan, a nismo mogli napustiti dom, odlučila sam se okušati u izradi torte za nju. Taj prvi pokušaj me istinski zaintrigirao, a oduševljenje moje sestre i podrška ostalih članova obitelji dali su mi vjetar u leđa da nastavim. Moje iskustvo u slastičarstvu, koje je isprva bilo samo hobi, s vremenom se razvilo u nešto mnogo ozbiljnije.
Radila sam na usavršavanju svojih vještina, eksperimentirala s različitim receptima i tehnikama te aktivno dijelila svoje kreacije na društvenim mrežama. Veliku podršku u ovom procesu pružala mi je obitelj, koja je uvijek vjerovala u mene i bila uz mene na svakom koraku.
Dodatno, moj dečko Toni i novo osoblje koje sam okupila značajno su mi pomogli u razvoju posla, unoseći svježe ideje i energiju. Također, završila sam školu slastičarstva na Aspiri u Splitu kako bih stekla formalno obrazovanje i dodatno unaprijedila svoje znanje. Tamo sam usavršila svoje vještine, naučila o važnosti higijene, prezentacije i profesionalnosti u ovoj industriji.
Sve ove stepenice u mom razvoju dale su mi snagu i motivaciju da nastavim graditi svoj san i dijeliti svoju ljubav prema slastičarstvu s drugima.
